Vi udfører alt i tagdækning

Tagdækning er den ydre beklædning af taget, som beskytter de underliggende konstruktioner mod vind og vejr. Det kalder man også tagbeklædning – man laver derfor en tagdækning med tagbeklædning.

Vores speciale er at lægge tagpap. Den tagpap, vi vælger at lægge, i samråd med dig, vil oftest blive valgt ud fra husets/bygningens grundlæggende arkitektur, så den understøtter bedst muligt.

Hvis du vælger os til tagdækning på Fyn, vælger du virksomheden med tagpap blandt de højeste kvaliteter på markedet. Derfor vil både renovering og vedligehold efterfølgende ligge på et absolut minimum.

Den tagdækning, vi udfører, lægges oven på bestående plader, brædder eller lægter, som skal understøttes af en bærende spærkonstruktion.

Vi er lokale tagdækkere på hele Fyn

Vi tilbyder tagdækning af højeste kvalitet på Fyn. Hos Hansens Tagdækning sætter vi vores kunders behov og ønsker i centrum. Vi ved, at to tagdækningsopgaver ikke er ens, så vi sætter os ind i dit behov og laver en skræddersyet løsning til dit projekt.

Du finder os i følgende byer:

Vi har sat service og kvalitet i centrum af vores kerneværdier. Det har vi gjort, fordi vi ved, at tagdækning af dit hus er dit projekt, og det er dig, der skal kunne nyde resultatet hver dag – uanset hvor stort eller hvor lille projektet er.

Hansens Tagdækning er din lokale tagdækker på Fyn. Vi leverer høj kvalitet med et smil på læben, til tiden og til konkurrencedygtige priser.

Vores process

Den primære kontakt med os skal hurtigt kortlægge dine behov og ønsker for resultat af projektet.

Vi sender et knivskarpt tilbud til dig, som er baseret på vores indledende samtale og eventuel yderligere information.

Vi kommer ud til dig og udfører opgaven, med et smil på læben og vores kvalitetsprodukter i ryggen!

Vil du have et uforpligtende tilbud på tagdækning?

Hvis du har brug for tagdækning på Fyn, er du mere end velkommen til at kontakte os. Som at du kan se under trin nummer 1 i vores proces, tager vi en samtale med dig, der danner grobund for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hansens Tagdækning – tagdækning i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.