Hansen’s Tagdækning har i mere end 15 år tilbudt kvalitets tagdækning med tagpap til vores mange tilfredse kunder i Middelfart og resten af Fyn.

Tagdækning er den ydre beklædning af taget, som beskytter de underliggende konstruktioner mod vind og vejr. Det kalder man også tagbeklædning – man laver derfor en tagdækning med tagbeklædning.

Indhent tilbud på tagdækning

Hos Hansen’s Tagdækning er vores speciale tagdækning med tagpap og vi sørger altid for at udføre arbejdet med materialer af den højeste kvalitet. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en løsning, der er holdbar, pålidelig og effektiv, og vi er stolte af at tilbyde de bedste tjenester til konkurrencedygtige priser.

Uanset om det er grønne tage, listedækning, tagrenovering eller et fladt tag med tagpap.

Vælg de rette materialer til din tagdækning

Det er vigtigt at vælge de rigtige materialer til tagdækning. Valget af materialer kan varierer alt efter bygningens placering, klimaforholdene i området og bygningens arkitektur.

Herunder kan du se en oversigt over nogle af de forskellige typer af tagpap.

  • APP-modificeret bitumen tagpap
  • SBS-modificeret bitumen tagpap

Det er svært for dig at vide hvilket materiale der er bedst til lige netop dit tag, hvorfor vi som fagmænd altid tilbyder vores kunder grundig rådgivning når det kommer til det endelige valg af materialer.

På den måde er du også sikret at dit nye tagpaptag, får den længst mulige levetid.

Hvorfor skal du vælge os som din tagdækker?

Hvis du leder efter en pålidelig og professionel tagdækker i Middelfart, er vi det oplagte valg.

Først og fremmest har vi mange års erfaring inden for branchen. Vi har håndteret utallige tagprojekter siden 2006, og vores ekspertise og knowhow er uden sidestykke. Du kan være sikker på, at vi vil kunne håndtere ethvert projekt med lethed og høj effektivitet.

For det andet er vi kendt for vores høje kvalitetsstandarder. Vi bruger kun de bedste materialer og udstyr til at udføre vores opgaver. Vores tagdækkere er veluddannede og er i stand til at identificere og løse ethvert problem, der måtte opstå under arbejdet. Vi vil altid sikre, at dit tag er i god stand og kan modstå selv de hårdeste vejrforhold Danmark har at byde på.

Vores erfaring, kvalitetsstandarder og kundeservice er uden sammenligning, og du vil ikke blive skuffet over resultatet.

Endeligt er vi kendt for vores fremragende kundeservice. Vi vil altid lytte til dine behov og ønsker at arbejde sammen med dig for at finde den bedste løsning til dit tag. Vi vil også altid være tilgængelige for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og sikre at du er tilfreds med det endelige resultat.

Så hvis du vil have en pålidelig og professionel tagdækker i Middelfart, der vil sikre, at dit tag holder i mange år fremover, bør du vælge Hansen's Tagdækning. 

Vores process

Den primære kontakt med os skal hurtigt kortlægge dine behov og ønsker for resultat af projektet.

Vi sender et knivskarpt tilbud til dig, som er baseret på vores indledende samtale og eventuel yderligere information.

Vi kommer ud til dig og udfører opgaven, med et smil på læben og vores kvalitetsprodukter i ryggen!

Tagdækning i Middelfart til konkurrencedygtige priser

Hos Hansen's Tagdækning tilbyder vi professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser.

Vi forstår vigtigheden af et solidt og funktionelt tag, som kan klare det danske vejr. Og vi mener at det kan gøres til en ordentlig og overkommelige pris.

Prisen på arbejdet afhænger af flere faktorer, herunder tagets størrelse, kompleksitet og valg af materialer. Vi tilbyder derfor altid en individuel og skræddersyet løsning til hver enkelt kunde.

Få en pris på din opgave

Vores erfarne og kompetente medarbejdere står som sagt altid klar til at rådgive og guide dig i valget af den rette tagdækning til dit hjem. Vi arbejder udelukkende med kvalitetsmaterialer fra anerkendte leverandører, hvilket sikrer en lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Kontakt os i dag for et tilbud på tagdækning

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig af løsninger inden for tagdækninger. Så kan du altid kontakte os på telefon 6024 7228, sende en mail til kontakt@hansenstag.dk eller ved at udfylde vores online formular på vores hjemmeside. 

Vi står altid klar til at svare på alle dine spørgsmål og give dig professionel rådgivning og vejledning. Hvis du vil have et tilbud på tagrenovering eller lægning af ny tagpap, så kommer vi gerne forbi til en gennemgang af dit tag og giver et skræddersyet tilbud på din opgave.