En rivende udvikling er en selvfølge for os hos Hansen's Tagdækning Fyn ApS. Siden 2006 er vi vokset fra 1 ejer, der arbejdede ud fra garagen, til mere end 15 servicemindede og seriøse medarbejdere.

Vi ansætter ud fra erfaring inden for tagdækning og en villighed til at arbejde, til opgaverne er udført til kundens tilfredshed – hos Hansens Tagdækning er kvalitet altid i højsædet.

Kvalitetshåndværk giver glade kunder

Kvalitetshåndværk er i højsædet hos Hansen's Tagdækning Fyn ApS. Kvalitet er vores fundament og det udgangspunkt, vi bygger alle virksomhedens services på.

Men kvalitetsarbejde er ikke nok for os. Ud over kvalitetsarbejde har vi fokus på at få vores kunder til at smile, allerede inden opgaven er påbegyndt – derfor er service også et af de vigtigste fokuspunkter hos os. Det er utrolig vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at overlade dit tag til os – så kvalitet og service skal være i højsædet.

Vi sørger for, at du har tag over hovedet i mange år fremover.

Arbejdsglæde er tydelig i slutproduktet

Vi tror på, at mængden af arbejdsglæde hos vores medarbejdere kan ses i slutproduktet. Derfor er det – selvfølgelig – vigtigt for os, at vores medarbejdere er glade for deres arbejde.

Vi ansætter medarbejdere, der har et passioneret forhold til både tagdækning og kundeservice – og gør selvfølgelig hver dag vores ypperste for at bibeholde denne passion. Med et naturligt drive og glæde ved at møde op på arbejde tror vi på, at fundamentet for et godt stykke arbejde er lagt.